vrijdag 10 juni 2011

Lezing werk Marjan

Hallo iedereen,

U heeft het afgelopen jaar al veel kunnen lezen over het zendingswerk dat Marjan heeft mogen doen op Papua Nieuw Guinea.
Nu Marjan terug is, is het leuk om de verhalen ook van haar persoonlijk te horen, en alle vragen die u nog heeft persoonlijk aan haar te stellen.
Daarom hebben we een zondag uitgekozen, waarin ze na de dienst een presentatie gaat houden over het werk van Wycliffe Bijbelvertalers, en wat haar rol daarin is geweest, en ook zal gaan worden in de toekomst.
Daarom bent u van harte uitgenodigd op

             19 juni
            om 2 uur
 in de Gereformeerde Kerk Vrijgemaakt Aduard 
  Kloosterstraat 15-17, 9831 SK Aduard

Tijdens de dienst zal er aandacht worden besteed aan het werk wat Marjan heeft mogen doen. Na de dienst kunt u onder het genot van een kop koffie/thee en koek luisteren naar een presentatie en de persoonlijke verhalen van Marjan.

Wij zien u graag tegemoet op die dag.
Mocht u niet kunnen op deze dag, dan zou u op 1 of 8 juli aanwezig kunnen zijn (definitieve datum moet nog geregeld worden). Dan zal er een kamerconcert worden gegeven in het Leegkerkerkerkje, en aansluitend daarop zal Marjan haar presentatie geven.  De entreekosten worden als gift weer aan Marjan meegegeven voor haar werk op PNG.
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten