zondag 18 september 2011

15 september 2011

Beste mensen,

Even een update over Marjan. Marjan is momenteel bezig met de cursus 'Scripture in use' in Engeland. Het is hard weken,maar ze heeft het erg naar haar zin. Ze deelt een kamer met Carol, haar vriendin uit Papua Nieuw Guinea.

Marjan heeft laten weten dat ze graag iedereen die haar sponsort, of toegezegd heeft dat te gaan doen, heel hartelijk wil bedanken!
Ik wil u er nog op wijzen dat er in de omschrijving van de rekening van Marjan geen streepje op het woord 'comite' mag staan.Het lukt dan niet om geld over te maken.
Inmiddels heeft ze driekwart van de inkomsten die ze nodig heeft, toegezegd gekregen. Geweldig, maar ze is er nog niet.Wil ze daadwerkelijk begin volgend jaar vertrekken, dan zal de rest van het geld ook nog binnen moeten komen.
Wij willen u dus
vragen om er nog eens goed over te denken en te bidden of u Marjan alsnog wilt sponsoren. Het gaat tenslotte om de verbreiding van het evangelie!. Dit geldt natuurlijk niet voor de mensen die haar al ondersteunen.

Dan nog wat praktische zaken van het thuisfrontcomité (TFC).
Marcel en Clary Pascal zijn wegens omstandigheden gestopt met hun werk voor het TFC.
We hebben ook versterking gekregen, namelijk in Niesje Jongsma-Wagenaar uit Leek.

Vanuit Wycliffe is er gevraagd naar adressen van de achterban van Marjan, zodat ze informatie over de organisatie op kunnen sturen.
Omdat wij niet zomaar adressen willen doorgeven, willen we u vragen uw adres terug te mailen naar ons als u van Wycliffe post wilt ontvangen. Uit ervaring kan ik zeggen dat het zeer waardevol is.

Tenslotte wil ik u nog attenderen op de blogspot:
http://marjansikkema.blogspot.comvan Marjan. Hierop vindt u alle informatie over Marjan bij elkaar. Ook kunt u uw naam invullen zodat u een berichtje krijgt wanneer er iets nieuws op staat.

Met vriendelijk groet, namens het TFC,
Talina de Vries

Geen opmerkingen:

Een reactie posten